Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2014 16:17 - Олимпиада в България
Автор: 6sense Категория: Лични дневници   
Прочетен: 703 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.02.2014 16:44


Какво би станало, ако на нас някой ни даде 51 милиарда долара, за да проведем олимпиадата в България. Въпросът беше поставен от един фейсбук-приятел, който не без основание предположи, че ще се направят "още 2 станции на метрото, пребоядисано НДК, нови, още по-некачествени плочки около метростанциите, 5-6 фонтана, тип "Витошка" И РАЗБИРА СЕ, лого на олимпиадата (направено на Word от племенницата на лафкаджийката в градския съвет и покриващо всички естетически изисквания, характерни за района на село Злокучене).". И после парите ще изчезнат безследно. Замислих се по въпроса. Ето и моите предположения:

Със сигурност ще има още една отсечка от метрото, но тя няма да се ползва от простолюдието. Всъщност никой няма да знае за нея. Орешарски ще си прокопае тунелче под МС, че взе да му писва от задни входове.

Билети за отделните състезания ще се продават само в LaFka.

Волен Сидеров, заедно със скромна свита, ще отлети за всички страни-участнички, за да ги покани лично. Ще се позадържи в по-топлите от тях за неотложни работни срещи.

Ще се подмени автопарка на парламента с по-нови, брандирани с по-горе споменатото лого на олимпиадата коли.

Ще се ремонтира спешно отсечка от летището до олимпийското село, по която няма да е позволено да се движат софианци. Те ще си карат по дупките.

Всички роднини на властимащите ще се озоват внезапно назначени на постове с отговорни задачи по организацията на провеждане на олимпиадата. В следствие на което тя ще е пълен провал.

Ще има построена само една писта, на която се предполага, че могат да се практикуват всички спортове.

Състезателите ще бъдат набутани нагъсто в няколко общежития, а на територията на селото ще се разположат битови кръчми, казина, дюнерджийници, магазини за сувенири, магазини за 1 лев, магазини на известни марки на невероятни цени, слънчеви очила за по 5 евро и други. На територията на селото обхват ще има само един оператор, който ще се избере на таен конкурс. Ще се вдигнат няколко хотела за туристи.

Ще се сключи потаен договор с Пайнер, според който техни изпълнители ще имат участия всяка нощ в дискотека в центъра на олимпийското село.

Ще се сключи друг договор, според който алкохол ще зареждат само фирми, за които по-късно ще се разбере, че са свързани с Цар Киро.

Церемонията по откриването ще започне с  Цветелина Янева.

Олимпийското знаме ще носят: Джаро, Куката, Маяма Нолова, Деница Гаджева, Азис и Росен Петров.

Олиймписйкият огън ще предават Бареков, Карбовски, Кобрата и Андреа, Победителите от Гласа на България, България търси талант и т.н. Ще го запали Криско.

Речи няма да се държат от никакви световни лидери, нито от някакви си шефове на олимпийски комитети. Ще говори Росен Плевнелиев. Речта му ще е напоителна и много поучителна. Ще му я напише спортната министърка. Зад него ще се прожектират картини от България (разбирайте Колорадо, Сърбия, Канада, Австралия и други). Картата на България едва ли ще обхване чак три морета, но със сигурност ще си вземем Македония.

Никой от гостите няма да разбере и дума от казаното на български. Преводач от български на английски ще бъде Светлана Комогорова - Комата. А на руски - Наталия Кобилкина.

Изпълнители на официалната церемония ще бъдат Володя Стоянов, Веселин Маринов, Марияна Попова и евентуално Поли Генова.

Ще бъдат поканени няколко самодейни състава от читалищата в региона.

ВСИЧКИ официални лица ще бъдат облечени в български народни носии, с цървули и всичко останало, ще седят на миндери, постлани с тъкани черги. Защото ние много се гордеем с фолклора си!!!!!!!!!

Българските състезатели, освен родното знаме, ще носят и "Свобода или смърт", знамена с лика на Левски, Ботев и Раковски, взети назаем от агитките.

Права за излъчване ще има само една телевизия и тя няма да е националната. Права за отразяване и интервюта ще бъдат дадени и на няколко определени вестника.

Медалите ще бъдат изработени от Вежди Рашидов, няма да са кръгли и няма да са нито златни, нито сребърни, нито бронзови.





Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 6sense
Категория: Лични дневници
Прочетен: 77426
Постинги: 33
Коментари: 99
Гласове: 89
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930